Nezabudnite sa registrovať môžete hodnotiť tovar aj eshop.

Bubnová šlubačka hydiny na prepelice CIMUKA YL-PL01-Q

Kód: 0248
€469,99 €469,99 / 1 ks
Skladom (7 ks)
Môžeme doručiť do:
1.6.2023

Bubnová šklbačka na prepelice, max. 5kg, doba šklbanie 20-30 sekúnd, bubon 35 cm, 216ks škubacích prstov, príkon 200W. S touto efektívnou škubačkou ošklbáte celý chov prepelíc behom chvíľky. Jedinečná šklbačka zaisťuje pomocou strategicky rozmiestnených flexibilných šklbacích prstov bezchybné vytrhanie každého peria od krídla až po chvost bez poškodenia kože. Špičková bubnová šklbačka funguje na princípe mokrého šklbanie a ošklbe 6 až 8 prepelíc za ohromujúcich 20-30 sekúnd. Nespornou výhodou tejto šklbačky je však jej úspornosť. Patentovaná technológia "ipluck" totiž znižuje trenie, tým znižuje potrebu výmen súčiastok a k tomu má o 50% nižšiu spotrebu energie než konkurenti na trhu. Škubačka je vyrobená z veľmi kvalitných a odolných plastov, a tak jej čistenie a údržba zaberie len chvíľočku a vydrží Vám po mnoho rokov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Bubnová šklbačka hydiny CIMUKA YL-PL01-Q

Šklbačka vhodná ku šklbanie väčšieho množstva prepelic, funguje na princípe šklbanie peria mokrou cestou. Bubnová šklbačka poskytuje kapacitu 6-8 prepelic / dĺžka šklbanie 20-30 sekúnd (max. zaťaženosť 5 kg) - priemer bubna 35cm. Patentovaná technológia "i-pluck" - počet šklbacích prstov 216ks, príkon 200W - vysoká úspora energie oproti konkurencii na trhu.


Príprava pred šklbaním

Pred šklbaním je nutné hydinu správne spariť vo vode s teplotou 60-65°C počas 25-35 sekúnd. Neprekračujte teplotu a dobu ponorenia hydiny. Dlhší čas ponorenie môže spôsobiť varenie niektorých častí mäsa a kože a to môže spôsobiť pri šklbanie problém. Uvedené časy sú orientačné a doručujeme v priebehu sparenie hydiny ručne kontrolovať možnosť jednoduchosti šklbanie peria.


Ako správne šklbať

Najprv pripojte šklbačku hydiny do elektrickej energie. Pred umiestnením hydiny je nutné šklbačku zapnúť pomocou vypínača na spodnej časti šklbačky. Šetrným spôsobom vložte hydinu do šklbačky hydiny a nechajte pracovať. Doba šklbanie sa pohybuje okolo 20-30 sekúnd. Počas šklbanie hydiny oplachujte vnútro bubna studenou vodou pre odstránenie peria a ďalších nečistôt z bubna - zvyšuje sa tým účinnosť šklbanie peria u hydiny. Akonáhle je hydina ošklbaná, treba šklbačku vypnúť a hydinu umyť v studenej vode. Pre ďalšie hydinu opäť celý proces opakujte viz vyššie. Po skončení šklbanie treba škubačku dôkladne umyť od nečistôt. Nikdy nepreťažujte šklbačku váhou vice, než je povolená kapacita zariadení. Ak zariadenie pret'ažíte, motor sa zastaví a musíte znížiť hmotnosť pôsobiaca na rotačný kotúč.


Technológia "i-pluck“
i-pluck

Vznikla na základe 2-ročného výskumu spoločnosti CIMUKA, ktorá mala za cieľ ponúknuť svojim zákazníkom kvalitné, úsporné, avšak vysoko efektívne riešenie pri šklbanie peria pri vodnej a hrabavej hydiny. Ako výsledok bola vyvinutá patentovaná technológia "i-pluck" - využívaná pri bubnových šklbaček CIMUKA, ktoré sú v súčasnosti ponúkané vo viac ako 20 krajinách sveta. Oproti konkurencii využívajú technológiu priameho pohonu, vďaka ktorému nie je potrebná využitia pomocných pásov a remeníc pre prenos výkonu motora. Nedochádza teda k takým stratám pri prenose a k opotrebeniu nadbytočných súčiastok, a tým poskytujú jednoduchý a účinný spôsob, ako znížiť spotrebu energie až o 50%. K dosiahnutiu tejto úspory prispieva aj špeciálne vyvinuté rozloženie šklbacích prstov, ktoré sú rozmiestnené na najefektívnejších miestach rotačného kotúča a ochranného bubna podľa výskumu. Bubnové šklbačky hydiny CIMUKA s technológiu "i-pluck" sú vyrobené z kvalitných, odolných plastov a sú balené k ľahkej manipulácii a štandardne balíkové preprave. Balenie je zložené z jednotlivých dielov, ktoré treba podľa jednoduchého, obrázkového návodu nižšie zložiť pre správnu funkčnosť výrobku.


Návod k obsluhe na stiahnutie:
A1 logo PDFBubnová šlubačka hydiny na prepelice CIMUKA YL-PL01-Q

Dodatočné parametre

Kategória: Bubnovej šklbačky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 12.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: